Hulp nodig

Ieder Huis van de Wijk in Noord heeft zijn eigen hulpaanbod. Zo zijn er spreekuren over wonen, geld, digi-hulp, het invullen van formulieren en nog veel meer. Bekijk hier in de agenda welk aanbod er is per Huis van de Wijk. Voor kleine hulpvragen, advies of een luisterend oor kun je altijd binnenlopen. In een Huis van de Wijk zijn we er met elkaar voor elkaar! Samen kunnen we veel oplossen.

papierwerk, hulp

Hulp bij papierwerk

Als je hulp wil bij het begrijpen van een moeilijke brief, of als je moeite hebt met een formulier invullen, dan kun je bij een Huis van de Wijk terecht voor hulp.

desola-lanre-ologun-IgUR1iX0mqM-unsplash

Hulp bij computergebruik

Lukt het niet om je Digi-D te gebruiken? Moet je een brief of formulier printen, of heb je vragen over het gebruik van jouw telefoon of computer? Bij het Huis van de Wijk kunnen wij jou daarbij helpen.

hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash

Hulp als je niet lekker in je vel zit

Zit je niet lekker in je vel, verveel je je of voel je je weleens eenzaam? Binnen een Huis van de Wijk staan wij klaar voor je. We kunnen met je meekijken of er een leuke activiteit is voor jou, je vertellen waar je hulp kunt zoeken of gewoon een kopje koffie drinken.

Taalles

Hulp bij Nederlands spreken en schrijven

Wil je Nederlands leren? Dat kan ik een Huis van de Wijk! Er zijn verschillende programma’s om Nederlands te leren. Maar Nederlands leer je ook door mee te doen aan activiteiten, als vrijwilliger aan het werk te gaan of gewoon langs te komen en te kletsen tijdens een kopje koffie of thee.

Contact

Heb je een hulpvraag? Neem contact op met iemand van het Huis in jouw wijk of loop even binnen. Of bekijk de komende hulp evenementen in onze agenda.

De Banne

Adres

Bezaanjachtplein 243-247
1034 CR Amsterdam

Contact

De Evenaar

Adres

Kometensingel 189
1021 PH Amsterdam

Contact

De Meeuw

Adres

Motorwal 300
1033 BE Amsterdam

Contact

Waterlandplein

Adres

Waterlandplein 302
1024 NB Amsterdam

Contact