Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrijwilliger worden

In onze Huizen van de Wijk gebeurt heel veel. Om dit allemaal te kunnen doen, werken we met een paar betaalde krachten en met een grote groep vrijwilligers.

Wat kan je doen als vrijwilliger?

Iedere dag zijn er vrijwilligers die een lekkere kop koffie of thee maken en de bezoekers welkom heten. Het belangrijkste is dat je vriendelijk bent. Ook als je de Nederlandse taal nog niet goed spreekt, kun je ons hierbij helpen voor aantal uur per week.

Verder zijn er vrijwilligers die de planten verzorgen, de weggeeftafel en kledingkast netjes houden, de administratie doen, de Facebook-pagina bijhouden of helpen bij het  koken. Ieder Huis van de Wijk heeft eigen taken.

 

Zelf een idee?

Je kunt ook zelf een activiteit organiseren voor buurtbewoners.  Zoals een Taal Café begeleiden, tekenles geven, een multiculturele club organiseren. Kom gezellig langs en dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is.

 

Waarom vrijwilligerswerk doen?

Vrijwilligerswerk is een manier om iets te betekenen voor een ander, je taal te verbeteren, jezelf verder te ontwikkelen, meer contacten te krijgen of om iets te doen met je talent.

 

Hoe word je vrijwilliger?

Wil jij actief worden als vrijwilliger? Loop bij één van de Huizen binnen of neem direct contact met ons op!

Foto's van vrijwilligerswerk